Byggelånsoppfølging

Vi utfører byggelånsoppfølging

Kleivdal Taksering AS utfører byggelånsoppfølging i Nordhordland, Bergen og søndre delen av Sogn og Fjordane. Dette er en tjeneste der takstmann besiktiger byggeplassen for å vurdere om fremdriften er i forhold til betalingsplan mot utbygger. Krav om byggelånsoppfølging fremsettes som regel av en långiver, for å sikre at utbetalingene til prosjektet samsvarer med verdiene som tilføres, og at prosjektet følger fremdriftsplanen.

Slik utfører vi byggelånsoppfølging:
Vi utfører byggelånsoppfølging for entreprenører, banker, investorer, utbyggere og private. Befaringer på byggeplasser gjennomføres i intervaller. Antall besøk avhenger av byggelånets størrelse eller betalingsintervaller. På en privatbolig er det ofte 3–4 besøk, mens på større prosjekter blir det ofte flere befaringer i løpet av byggeperioden.

Byggelånsoppfølging er et effektivt verktøy for fremdrift:
Ved at en kompetent takstmann besøker byggeplassen i avtalte intervaller får oppdragsgiver en fast rapportering på fremdrift og økonomi på store eller små byggeprosjekt. Vi kontrollerer fakturaer, og sjekker at det er riktige materialer som brukes på byggeplassen.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller trenger en takstmann?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle